Hoofddorp: Twee fietsers aangereden op Sparresholm

Hoofddorp: Twee fietsers aangereden op SparresholmHoofddorp, 14 november – Bij een ongeval op het Sparresholm is donderdagavond een fietser gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond zes uur, toen een automobiliste twee fietsers aanreed. Eén fietser kwam hierbij op de motorkap van de auto terecht.

Van de twee fietsers, vader en zoon, liep de vader vermoedelijk letsel aan zijn heup over, zijn zoon liep geen letsel op. De vader is na de eerste medische zorg van het ambulancepersoneel, met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De jonge fietser is door zijn moeder opgehaald. De verkeersongevallen analyse onderzoekt het ongeval om de exacte toedracht te achterhalen.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Hoofddorp: Twee fietsers aangereden op Sparresholm Hoofddorp: Twee fietsers aangereden op Sparresholm Hoofddorp: Twee fietsers aangereden op Sparresholm Hoofddorp: Twee fietsers aangereden op Sparresholm Hoofddorp: Twee fietsers aangereden op Sparresholm Hoofddorp: Twee fietsers aangereden op Sparresholm Hoofddorp: Twee fietsers aangereden op Sparresholm Hoofddorp: Twee fietsers aangereden op Sparresholm Hoofddorp: Twee fietsers aangereden op Sparresholm

 

Misschien vindt u dit ook interessant?